Företagspresenter och julgåvor

Det affärsområde som vuxit mest för oss de senaste åren är företagspresenter och julgåvor.

Ge bort en annorlunda och minnesvärd delikatesskorg. Många av våra produkter har en klar "WOW-faktor". De är prisbelönta och unika gåvor till anställda och kunder.

Trevliga avtackningspresenter eller när man vill visa någon sin uppskattning.

Se fliken "Gårdsprodukter" med dess sortimentlista för hela utbudet.

Unikt koncept av egenhändigt närproducerade produkter

Vi erbjuder ett unikt koncept av egenhändigt närproducerade produkter. Det är smakkombinationer som ni inte hittar hos någon annan leverantör. Vi kompletterar våra "delikatesskorgar"  med livsmedel från noggrant utvalda samarbetspartners i närområdet, och om möjligt även närproducerat.

T.ex. olika sorters viltkorvar, ost, kex, godis (tryfflar, julkola m.m), julöl + salta mandlar / vin, marsipan m.m.

Vill ni ha en personlig touch på er företagspresent, kan vi även (med god framförhållning) erbjuda burkar/flaskor med era egna etiketter eller bifoga era egna julhälsningar.

Företagspresenter med Havsjö gårdsprodukter
Vi erbjuder minnesvärda delikatesskorger med prisbelönta och unika produkter.

Delikatesser från egenhändigt plockade / odlade råvaror

Det är inte många som kan erbjuda delikatesser från egenhändigt plockade/odlade råvaror (som dessutom växer i ett naturreservat).

Några exempel är: Granskott, björklöv, blåbär, lingon, rosenkvitten, körsbär, aronia, ett av världens nyttigaste bär....en riktig bästsäljare både som marmelad och som glögg (som vi tog SM-silver 2011 med).

Trattkantarellerna som syltas är en produkt som vi är ensamma om. En riktig delikatess. Varje år plockar vi 800 - 1100 liter.

Fisken, som vi odlar i strömmande vatten, och röker både sommar och vinter. Den kan fås som filé eller som hel fisk i cellofan. En trevlig gåva både till jul eller som en "sommargåva" innan semester eller till midsommar.

  • Vi kan erbjuda enkla "smågåvor", t.ex 1 – 4 burkar/ flaskor, inslagna i cellofan. 
  • Korgar, presentpåsar eller bästsäljaren "jul lådan" för lite mer innehåll.
  • Det finns även en riktigt lyxig/exklusiv julgåva med hela "kostcirkeln" representerad.

Våra kunder är både små och stora företag.

Landsting, sjukhus, tillverkningsföretag, säljbolag, tjänsteföretag.....många är de, som har hittat oss och vårt annorlunda koncept och är mycket belåtna.

Är ni nyfikna på vad vi har att erbjuda?

Hör av er, så kommer vi och visar upp olika upplägg, och ni får smaka er genom sortimentet för att få en helhetsbild av våra produkter.

Dock ska ni vara beredda på att våra produkter är kraftigt vanebildande.

Vi får löpande meil och telefonsamtal från "förtvivlade" människor runt om i landet, som undrar var man kan få tag på mer av våra varor.

Trots att vi plockar och tillverkar så mycket vi bara orkar och hinner, har vi begränsad tillgång till en del av våra delikatesser.

Vi kan alltid plocka ihop en trevlig låda eller korg, men har man några favoriter som man verkligen vill ha med i förpackningen, så är det bra att boka sina presenter i god tid.

Vi levererar både stort och smått till både stor och liten. Dessutom kan vi, med hjälp av vår logistiska samarbetspartner, leverera till i princip hela landet.

Slå oss en signal eller skicka ett mejl om du vill provsmaka vårt sortiment eller boka dina favoriter direkt.

Klicka på bilderna för att få en större visning. På en del tillhandahåller vi också mer textinformation.